Snart dags för julbord

Hoppsan, här går det undan! Först så skriver jag ingenting på flera månader, och sedan så plötsligt flera inlägg på bara en månad eller så. Vad är det som har hänt, undrar ni kanske nu. Men det är ingenting speciellt egentligen, utan jag har helt enkelt bara haft lust att skriva lite, om vardag, fest och annat. Och nu så kommer här ett litet inlägg med jultema. Julen är nu mindre än en månad bort och det är otroligt hur snabbt tiden kan gå det känns som det alldeles nyss var sommar och semester, med en hel massa kajakande och annat roligt. Och nu så är det vinter, kallt och blåsigt och lite väl mycket is för att kajaken ska kunna vara till något nöje.

Ett riktigt julbord
Julbord är något som jag uppskattar väldigt mycket. Det är en av de saker som jag ser fram mot mest när det kommer till julen, eller snarare hela december. Nu ska man ju inte gå till överdrift, men tre, fyra, julbord per år brukar det allt bli. Det känns som det är lagom; om de var flera skulle man nog tycka att det blev lite väl mycket. Samtidigt som det inte skulle vara så bra för kroppen heller. Det är nog tur att det bara är jul en gång om året, annars så skulle nog medellivslängden sjunka rejält.

Något extra
Så ni förstår att jag tycker om julbord? Nå, i år ska jag slå på riktigt stort, åka till Green Hotel i Dalarna för en julbordsweekend. Det vattnas i munnen redan nu när jag tänker på det, fastän det är två veckor kvar. Det är klart, helt gratis är det inte, men att bo bra och äta fantastiskt julbord ser jag som en julklapp till mig själv. Det kan jag vara värd. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *