Inte bara Småland är vackert

Det är ett tag sedan jag uppdaterade bloggen nu. Ursäkta ursäkta, men det är ju lätt hänt att det blir så. Att man helt enkelt glömmer bort att, oj, jag har ju en blogg som jag brukar skriva i. Så nu är det väl dags igen, tänker jag. Det har ju hänt en del sedan senast, och det mesta av det har varit bra. En fin sommar för kajakande, bland annat, där jag hade rätt så mycket tid över, så jag verkligen kunde utnyttja solen på bästa sätt. Jag undrar om jag någonsin kommer att tröttna på kajakande? Tveksamt, då det är ett av de bästa sätten att uppleva naturen på som jag känner till.

Det är fint i Stockholm också
Jag är smålänning och lite av en lokalpatriot, och det är någonting som jag absolut står för. Det är fint i Småland, någonting som jag tycker om att förklara för vänner som bor på fel platser i landet. 🙂 Men, det ska erkännas, det finns vacker natur också på andra platser i vårt avlånga land. Som i Stockholm till exempel. Nu tror ni nog att jag skämtar. För det finns väl ingen som spontant associerar Stockholm med fina naturupplevelser? Men så kan det faktiskt vara.

Väldigt lyckad kick-off
Företaget som jag jobbar på bestämde sig nämligen för att årets kick-off skulle bli någonting i hästväg (det går bra nu), och anlitade PerfectEvent.se för att ordna den saken. Det blev segling med en gammaldags segelbåt i Stockholms skärgård, och jag måste erkänna, den går inte av för hackor! Någonting liknande finns ju faktiskt inte i Skåne, så jag får väl ge Stockholm en poäng där. Även om det tar emot lite! Det var första gången jag varit i Stockholms skärgård, men jag tror nog jag kommer att återvända dit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *