Firar på mitt eget sätt

Snart fyller jag jämnt. Hur mycket jag fyller är inte intressant, det får ni gissa er till, om ni kan! Men jämnt fyller jag i alla fall och det brukar ju betyda att man har någon typ av kalas eller fest. Jag ska dock inte fira på det sättet. Jag är inte så förtjust i kalas, och jag vill absolut inte ha några presenter, så istället för att ställa till med fest så kommer jag och min käresta att åka iväg över en helg och bo på hotell. Vi har hittat ett bra hotell i Leksand som heter Green hotel där vi har bokat rum. Ett lite lyxigare rum blev det, men lite måste man ju få skämma bort sig när man fyller år.

Jag har varit i Dalarna många gånger och tycker att det är väldigt fint och trevligt där. Det här hotellet ligger ungefär en kvart från Leksand så det är inte inne i själva Leksand men det är i Leksands kommun i en by som heter Tällberg. En kvart åt andra hållet ligger Rättvik, så det känns som att man har mycket att välja på där om man vill åka runt och se sig om. En knapp timme bort finns också Mora och åt andra hållet Falun och Borlänge. Så det finns som sagt mycket att se, om man vill, fast jag tror nog att vi mest kommer att vara på hotellet.

Vi ska äta gott, kanske bada lite bubbelbadkar och ta ett glas champagne och bara njuta av lite extra lyx. Det är det bästa sättet jag kan tänka mig att fira min födelsedag på, tillsammans med min käresta och med lite extra guldkant på dagen. Det är en present till mig från mig, och det är den enda presenten jag önskar mig. Man borde kanske fylla jämnt lite oftare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *