Finaste korten jag har sett

Om det är någon som läser den här bloggen som ska gifta sig och inte har hittat rätt bröllopsfotograf än så har jag ett tips: anlita Lena Larsson! Min brorsdotter gifte sig nyligen och igår fick jag se bilderna från bröllopet. Helt fantastiska, om ni frågar mig! Det var verkligen de finaste korten jag har sett. Jag vet inte vad det var som gjorde bilderna så bra, men det var liksom som att man kunde ta på känslan och stämningen. Lena Larsson hade verkligen fångat både bruden, brudgummen och hela känslan av bröllopet på ett helt fantastiskt sätt.

Jag är verkligen ingen fotograf, men jag kan se skillnad mellan en bra och en inte så bra bild. Man har ju sett några bröllopskort genom åren och det är alltid samma trista skräp. Fast man ler ju och säger att det är vackert ändå. Dummare än så är jag inte. Bröllopskort betyder ofta väldigt mycket för människor, och man får ju hoppas att de som gifter sig är nöjda med kortet i alla fall. Vad jag tycker spelar ju egentligen mindre roll, men om till och med jag, som i vanliga fall tycker att bröllopskort är trista, tycker att brorsdotterns bröllopskort blev riktigt bra så tror jag också att det är något extra speciellt med dem.

Så, som sagt, om det är någon som går i bröllopstankar här så tycker jag absolut att ni ska ta er en titt på Lena Larsson. Tänk bara på att vara ute i god tid. Jag kan tänka mig att hon är ganska uppbokad med tanke på att hon är så bra. Men oavsett om det blir Lena eller om det blir någon annan så tycker jag att ni ska tänka på att hitta någon som kan fånga just er så som ni vill minnas och se tillbaka på dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *