Fina rakgrejor

Den som känner mig och har följt min blogg ett tag tror säkert att hudvårdsprodukter och sådant där inte är någonting för mig. Rent generellt sett så är det inte det heller, jag tycker att det mesta sådant där inte är så intressant. Visst, kräm för att smörja in kroppen med på vintern, när den blivit alldeles knastertorr är en sak, men olika hudvårdsprodukter för att se snygg ut? Njae, det är inte riktigt min grej. Inte så att jag ser ner på de som lägger ner massor med pengar på att vårda sitt utseende, men själv lägger jag hellre ner dem på kajaker och uteliv. Det är så jag är och det skäms jag inte det minsta för (varför skulle man skämmas för att man gör det man gillar? Konstigt uttryck det där.).

Rakning är viktigt

Men en sak lägger jag ner en del pengar på: olika specialprodukter för rakning. Av någon anledning har jag alltid haft lite problem med att raka mig – känslig hud i ansiktet kanske, och har därför länge letat efter det perfekta raklöddret, den perfekta after shaven, den perfekta rakhyveln och så vidare. En jakt som i princip aldrig tar slut. Men jag har faktiskt kommit en bit på vägen. Produkterna i Bulldog-serien, som innehåller saker som rakgel, efterrakningskräm och annat är det bästa som jag hittat, och stället jag hittade dem på kanske förvånar en och annan. Det handlar om webbutiken Fina Mig, www.finamig.se, som mest säljer hudvårdsprodukter för kvinnor. Men de har även en sektion för män, och där är olika rakgrejor en självklar del. Bra och billiga saker.

Jag är man nog att jag erkänner att jag handlar hos Fina Mig. Det finns ingenting mesigt med det i mitt tycke. Tvärtom så borde fler göra det, i alla fall de män som vill ha en bra och bekväm rakupplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *